Päiväpeitteet

Päiväpeitteet voidaan tehdä monin tavoin. Tarkoituksemme on tehdä laadukkaita molemminpuolin käytettäviä päiväpeitteitä. Molemmat puolet voivat olla eriväriset. Käytämme normaalisti 150 - 200g/m2 vanua ja tikkauksessa on useita kuvioita. Yleisimmät ovat vaakaruutu ja kapea tai leveä pitkittäis- tai poikittaisraita.

Kankaina käytämme pellavaa/puolipellavaa tai italialaista korkealaatuista puuvillasatiinia. Olemme löytäneet pellavassa ja puuvillasatiinissa myös kolme metriä leveät kankaat. Kolme metriä leveän kankaan tikkaus vaatii suuren koneen, joita on vähän käytettävissä. Jo koneen säätökustannukset ovat korkeat ja siksi tuotanto edellyttää suurehkoa määrää.

Raitatikatun päiväpeitteen valmistaminen on joustavampaa ja mahdollistaa myös pienemmät määrät, jopa yksilöllisen tuotannon.

Tikattujen päiväpeitteiden lisäksi meillä on mallisto yksittäisille päiväpeitteille. Ne on suunniteltu siten, että vanun kiinnitys tapahtuu kuvion ompelun kanssa saman- aikaisesti. Värit voi valita tapaus- kohtaisesti.

Klikkaa tästä kirjoittaaksesi tekstiä

Koristetyynyt

Sisustustyynyt tehdään useampaan kokoon käyttämistämme materiaalista. Käytämme tyynyliinan sulkemiseen taskuja, vetoketjuja nappeja ym. Toimitamme sisustustyynyt sisätyynyineen tai pelkkänä tyynyliinana asiakkaan toivomusten mukaan.

Lilaa pellavaa

Sinistä vintagepellavaa

Tikattua puuvillasatiinia

Koristetyyny pliseerattua pellavaa

Yllä sisustustyyny "Vekit". Vieressä torkkupeitto voimakkaasti pehmennetystä pellavavohvelista.

Koristetyyny harmaata pellavaa