PELLAVAISET PUSSILAKANAT JA TYYNYLIINATPellava on se materiaali, jolle lähdimme aikanaan rakentamaan tuotevalikoimaamme. Olin toiminut lukuisia vuosia viihde-elektroniikan maahantuojana Suomessa, Eestissä ja Latviassa. Elektroniikkavalmistajissa tapahtuneiden valtavien muutosten takia joiduimme moneen kertaan rakentamaan uudelleen tuotemerkin aina alusta. Elektroniikkamarkkinat muuttuivat niin, että halusimme jotain muuta. Halusimme rakentaa jotain sellaista, joka olisi omaa ja pysyvää ja samalla käyttää hyväksi Baltian tuntemustamme. Pellava ja sen ompelu tuntui luonnolliselta valinnalta, koska pellavassa ja ompelussa ko. maat ovat aina olleet hyviä. Sillä tiellä olemme olleet parikymmentä vuotta.

Pussilakana Pleat

Pellavapussilakana "Palkki " kivipestyä harmaata ja rosaa pellavaa yhdistettyna valkoiseen. Tere valkoinen. Tyynyliinat 3-wing.

Löysimme Italiasta yrityksen, joka painaa näitä ihastuttavia kukkaketo-ja hyvälle pellavakankaalle.Nämä kankaat avaavat aivan uuden näkymän pellavavuodevaatteissa.

Pussilakana ja pellavapitsi

Kuvateksti

Country mallistomme pussilakana "Folded". Mallin ajatus on viedä aikaan, jolloin pussilakanaa ei vielä ollut. Päällilakana taitettiin täkin päälle siten että itse täkki jäi paljolti näkyviin. Aloitimme mallistomme rakentamise skandinaavisen pelkistetysti jakamalla pintoja ja yhdistelemällä värejä - sangen askeettisesti.
Nyt olemme ottaneet mukaan nauhat, tereet, kanttaukset ja myös pitsit. Alkuperäisestä 6 - 7 mallin mallistosta mallivalikoimamme on kasvanut pariinkymmeneen, joita sovellamme usein myös värien osalta asiakkaan toivomuksien mukaan. Tuotantotapamme mahdollistaa myös hyvin yksilöllisen palvelun.